Wednesday, June 16, 2010

KUCING OH KUCING

Time boring-boring tadi, aku ushar-ushar la gambar-gambar dalam my lappy nie.. tengok punye tengok,ha...terjumpa gambar-gambar kucing aku. agak lame gak  gambar nie jadi jeruk dalam lappy ku.. time raye 2008.. ingat lg.. sebab time tu la last aku balik kampung. aku balik pun bukan sebab hari raya,tapi sebab nenek aku meninggal.. ok, lupakan pasal tu, kat bawah nie ade la sedikit gambar untuk tontonan umum.. 



ANYIK(paling sopan)
abes seluar aku jadi tempat beradu dye..hish...



GABOG(si busyuk)
yg nie kelabu skit.badan dye pun agak kotor..cOmfirm tak mandi la nie..kih kih kih..



KADIS(belalang in B.M)
aku pun tak tau nape adik aku bagi name kadis,yang bermaksud belalang dalam bahasa melayu.mayb sebab badan dye kecik kot..suara pun kecik je mcm bdn dye..lala~



KADIS & TOMPOK(junior)
adik beradik,sama mak,ayah lain-lain.hahaha..memandai je aku nie.jarang-jarang dpt tgk 'dyekor'
 nie mesra.time tido je.bila gaduh,masing-masing tunjuk lagak..kah kah kah..



KITE(senior of the year)
kite,ikut sebutan bahasa melayu KL eyh.yang nie da tua..jalan lambat,makan lambat,tido lambat,mati pun lambat.bagus la mati lambat.kalau tak,nangis adik aku yang sorang tu.al-maklum la..pencinta kucing mcm big brader dye nie.kih kih kih..



KITTY(mak kadis & tompok)
suke sangat merayau,jual body sane sini..hish..betina nie..kah kah kah..ntah laku ke tak.



TOMPOK(paling aktif)
bila sedar,dye la yang paling aktif..tp bila da tidur,dye la yang paling tak sedar dunia..kah kah kah..junior gler_tido90

3 comments:

  1. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
    Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
    DISINI

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

    Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

    ReplyDelete
  2. pergh..banyaknyer kucing disitu....comel2 lak tue..ehehe

    ReplyDelete
  3. a'a banyak kucing... ni dah boleh jadi abu hurairah... sebab suka kucing... UJ kurang skit... sebab bulu nye... leh wat lelah r...

    so peminat kucing .. memang bagus... semoga hati semanja kucing... jangan jadi malu-malu kucing ok..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails